Takaamme toimivat sähköratkaisut

Sähkön laadun mittaus ja häiriöselvitykset

Meillä on moderni analysaattori, jolla voidaan mitat sähkön laatua sähköverkossasi. Analysaattori mittaa sahkönlaadun EN50160 standardin mukaisesti. Suureet jota mitataan ovat muun muassa loisteho, virrankulutus, yliaallot, jännite- tai virtapiikit ja kuopat. Mittarin voi jättää mittaamaan jonkun tietyn ajanjakson, jos haluat esim. tietää virrankulutusta tai jos teillä on häiriöitä verkossa, jotka esiintyy satunnaisesti. Analysoidaan tulokset raporttiin ja tehdään tarvittavat toimenpiteet parantaakseen sähkönlaatua. Tarvittaessa voidaan asentaa yliaaltosuodattimet ja estokelaparistot.

Huolto

Suoritetaan keskus- ja muuntamohuoltoja. Meillä on S1 oikeudet eli voidaan huoltaa
kaikki muuntamot ja kojeistot 20kV:iin asti.

Samalla voidaan suorittaa lämpökamerakuvauksia teidän sähkökeskuksistanne. Edut ovat siinä, että voidaan havaita lämpimiä kohtia, jotka voivat aiheuttaa sähkökatkosta tai pahimmissa tapauksissa tulipalon. Nämä asiat ovat erityisen tärkeitä teollisuuden tuotantoon, ettei tule turhia katkoja.

Tarvitsetko apua sähkösuunnitteluun, voit kysyä meiltä. Me suunnitellaan ja suoritetaan sähkötyöt alusta loppuun. Voidaan tarjota kokonaishintaa, johon kuuluu kaikki suunnittelut, tilaukset, asennukset ja lopputarkastus.

Automaatio ja säätötekniikka

Suoritamme esimerkiksi taajuusmuuntajan asennus ja ohjelmointi sekä monta muita automaatioon liittyviä asioita.

KNX-automaatiojärjestelmä on nykypäivää ja se yleistyy enemmän ja enemmän. Sillä voidaan ohjata kiinteistöjen lämmitystä ja valaistusta. Tehdään KNX-järjestelmän asennus ja ohjelmointi alusta loppuun. Meidän referensseistämme löytyy esim. Smedsby Skolcentrum johon asennettiin ja ohjelmoitiin KNX.

Lämpökuvaukset

Tehdään myös keskuksista lämpökuvauksia, vaikka huoltojen tai mittauksien yhteydessä. Kuvaukset tehdään aina kun keskus on kuormitettu, jotta sillä voisi havaita ylikuumentuneita komponentteja. Hyödyt kuvauksissa ovat että voidaan havaita vikoja ennen kun niistä aiheutuu suurempia ongelmia, esim. rikkoutuneita komponentteja tai pahimmissa tapauksissa tulipalo. Kuvauksista laaditaan raportti että voi seurata keskuksen lämmönkehitystä vuodesta vuoteen.

Tarjoamme sähköurakoita sekä isompiin että pienempiin kohteisiin. Meille voit aina lähettää tarjouspyynnön. Referensseistä näet millaisia kohteita olemme tehneet.

PYYDÄ TARJOUS