Hanki ilmalämpöpumppu kotiin tai mökille

Meiltä saat ilmalämpöpumpun käyttövalmiiksi asennettuna Vaasassa ja lähiseudulla. Asennamme laadukkaat Mitsubishin pumput niin omakotitaloihin kuin kesämökeillekin laadukkaasti ja nopealla aikataululla. Säästä lämmityskustannuksissa ja nosta kotisi käyttömukavuutta ilma-ilmalämpöpumpun avulla!

VARAA ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI

Millaiseen kohteeseen ilma-ilmalämpöpumppu sopii?

Ilmalämpöpumppu soveltuu erityisen hyvin sähköllä tai puulla lämmitettävään taloon tai vapaa-ajan asuntoon, jonne kaivataan kesällä viilennystä ja talvella lisää lämpöä. Energiakustannukset ovat pumpun ansiosta pienemmät ja voit säätää sisälämpötilaa helposti sopivaksi.

Ilma-ilmalämpöpumppuja käytetään esimerkiksi omakotitaloissa, ympärivuotisissa kesämökeissä ja autotalleissa. On laskettu, että ilma-ilmalämpöpumpulla voidaan tuottaa jopa 30-40 % huonetilojen lämmitysenergiasta.

Näin helposti se käy:

  • Tulemme aina ensin paikan päälle ilmaiselle kartoituskäynnille
  • Teemme tarjouksen ilmalämpöpumpusta ja asennustyöstä
  • Sovimme asennusaikataulun
  • Tuomme laitteiston paikan päälle
  • Asennamme pumpun käyttövalmiiksi
  • Käyttöopastus

VARAA ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI

Näin ilmalämpöpumpun asennus tapahtuu

Ilmalämpöpumppu saadaan asennettua yleensä noin päivässä. Käymme aluksi paikan päällä kartoituskäynnillä, jotta työ sujuu asennusvaiheessa mahdollisimman jouhevasti. Toimimme Vaasassa ja lähiseudulla, tarvittaessa myös kauempana.

Ilma-ilmalämpöpumppu koostuu ulko- ja sisäyksiköstä, jotka yhdistetään toisiinsa seinän läpi putkilla ja sähköjohdoilla. Putkiin pumpataan tyhjiö, jonka jälkeen ne täytetään kylmäaineella. Kylmäaine siirtää lämmön ulkoa sisälle tai viilentää sisäilmaa. Sisäyksikkö toimii puhaltimena, jonka kautta viileä tai lämmin ilma puhalletaan huoneeseen.

Kun asennustyöt on tehty, on laite täysin käyttövalmis. Tarjoamme asiakkaillemme käyttöopastuksen. Viimeistelemme ulkoyksikön kouruilla, jotta se näyttää siistiltä.

Miksi tilata ilmalämpöpumppu asennettuna JAP-sähköltä?

Meiltä saat laadukkaat ilmalämpöpumput, toimituksen ja asennuksen samasta osoitteesta. Olemme pitkän linjan sähköalan yritys, joka on toiminut Vaasassa jo vuodesta 1996. Toteutamme laadukkaat sähköasennuspalvelut niin yksityistalouksiin, yrityksille kuin julkisiinkin kohteisiin.

Meiltä saat aina ammattitaitoista ja henkilökohtaista asiakaspalvelua, nopeat toimitukset ja laadukkaan työnjäljen. Ota yhteyttä, jos kaipaat kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi kustannustehokasta viilennys- ja lämmitysratkaisua!

VARAA ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI

PYYDÄ TARJOUS